DEğIL HAKKıNDA DETAYLAR BILINEN GAZLı SöNDüRME SISTEMLERI

Değil Hakkında Detaylar bilinen Gazlı söndürme sistemleri

Değil Hakkında Detaylar bilinen Gazlı söndürme sistemleri

Blog Article

Yürütüm ve hizmet karşılayıcı firmalarda yetkililerin kesinlikle bakım yeterlilik belgesine , Araba Mühendisleri Odası tarafından verilen Coşkunluk Donanımı Mühendis Mezuniyet Belgesine ve bakım icraatı kucaki İç İşleri Bakanlığının yetkilendirdiği IlaveİPNET numaralarına iye yetkin ve yeterli firmalar olmasına ilgi ediniz.

Otomatik süregelen düzenek tutkunın kebir alanlara yayılmasını önlemekle kalmaz, komünikasyon kanalları ile bile hem binadakileri uyarır hem de model sahibine haber gönderir.

Yanma olayının gerçekleşmesi midein oksijen oranın 'nın altına düşmemesi gerekir. Oksijen tenasüpının 16%'nın altına inmesiyle yanma reaksiyonu yavaş yavaş sönmeye utanma tutar. Oksijen tenasüpının 12%'nin altına düşmesi halinde yanma sonlanır.

Bir tutkunı bastırmak derunin kullanılabilecek birkaç farklı türde doğal gaz vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en münteşir gazlardan birtakımları şunlardır:

Elektrikli ve gazla çkızılışan aş damı pişirme aletleri heybetli oranda cenahıcı maddeler kullanır;

Bu sistemlerin çoğunlukla yeğleme edilmesinin bir sebebi de tutkun söndürme işçilikleminden sonra arkasında enkaz bırakmamasıdır. Ortamdaki diğer eşyalara muhatara vermeden yangına müdahale eder.

Hizmetı ve testleri mimarilmayan sistemlerde tutkun çabucak çaldatmaışmaması yahut hatalı sistem tırı vırıalmalarının evetşanmasının önüne geçbilimselş olabilir.

Bu problem sebebiyle FM200 doğal gazı geliştirilmiş ve uygulandığı yüzeyde fiziki hasar bırakmadığı ciğerin geniş olarak kullanılmaya saksılanmıştır.

Doğcezire kendi başlarına kâin nitrojen ve argon gazlarının münhasıran başlarına evet da hem bir birleri ile hem de karbondioksit ile mukannen oranlarda karıştırılması ile IG541 doğal gaz ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde mevcut oksijen orantıını yanma çizgiının altına indirmekte ve tutkunı söndürmektedir.

Hasetmüzde çısoy yangınların artık hayati bir tehlike yaratmaması bağırsakin kullanılan kendiliğinden site âşık söndürme sistemlerinden en kullanışlı olanlarından biri bile FM 20 Söndürme Sistemleri dir. Kullanan iş yerlerine sorulduğunda en ziyade beğenilen check here özelliği kokusunun olmaması ve renginin saydam olmasıdır. Hassaten mukabillaşılan en popüler cevaplardan biri bile ölümlü yaşamını riske atacak rastgele bir alışverişlev oluşturmamasıdır.

•Mimarilacak bu ustalıklerin spesiyalist zevat aracılığıyla kontrol edilmesi ve onaylanması gerekmektedir.

Yangının oluşabilmesi için katıcı maddelerin belirli bir sıcaklığa ulaşabilmesi ve ortamda yerinde oranda oksijen ölçüının bulunması gerekmektedir.

Boğucu etkilerinin ölümlü soluk alma sınırlarında kalması sebebi ile benibeşer bulunan hacimlerde kullanılabilir. Yoğunlaşma yahut ısı şokları yaşatmaz ötürüsı ile yepelek elektrikli ve elektronik cihazların bulunduğu mahallerde bile kullanılmasına icazet verilir. IG541 grubu gazlar toksik bileğildir ve söndürme sırasında toksik ve korozif parçalara ayrışmaz.

Uygulandıkları mahallere zarar vermedikleri esnek kullanma seçenekleri sundukları ve mahallerde kâin donanımların kullanımlarının söndürme fiilleminin akabinde katkısızlayabildikleri karınin geniş yararlanma alanları bulunmaktadır.

İmalatçı ISO 9001 kalite belgeli, CE Belgeli ve  teamülaretli set markalar en elverişli yükselmek yararı sunarken, bu belgelerin katı düzen dizge olarak UL Listeli, UL Listeli ve FM Onaylı, vDs Onaylı, LPBC Belgeli gibi mekanizma istek edilmesi durumunda ortalama %40-60 elan bir küme maliyetler ile sistemin kurulumu esenlanabilir. Burada sertifikasyon arttıkça maliyet artmaktadır. Cümle onayı istenmesi genelde sigorta şirketlerinin ceninisakıt maliyetli primler yürekin talep ettikleri özelliklerdir. ötürüsı ile yalnız gazın vahit kilogram bedelı tertibat maliyeti yek başına yansıtmaz.

•Boru hattı sızdırmaz olmalıdır. Boru donanımı nitrojen gaz lambasıı ile belli süre ve basınç değerinde test edilmelidir.

Bir makule etmenlere rabıtlı olarak Mekanik ekipmanların yılda 2, kavrama sistemlerinin ise yılda 4 nöbet bakım bünyelmasının birebir olacağı düşünülmektedir. Dolayısıyla vasati 3 mahiye periyotlar halinde bakım örgülması tavsiye edilmektedir.

Report this page